O tečajevima

Glazbeni tečajevi TRITONUS

Tritonus tečajevi su nastali iz ideje da svatko može naučiti svirati neovisno o dobi, glazbenom predznanju ili afinitetima.

Glazbenim tečajevima klavira, gitare ili bas gitare nudimo mogućnost učenja sviranja instrumenta od samog početka ili nastavka učenja ovisno o predznanju koje ste ranije stekli. Na nastavi instrumenta uče se osnove koje su zajedničke svim glazbenim stilovima, a nakon toga polaznik tečaja može sam odabrati koji glazbeni pravac želi naučiti svirati pri čemu postoji i mogućnost kombiniranja raznih stilova. U odabiru smjera glazbenog obrazovanja, bilo klasičnog ili popularnog (jazz, blues, pop, rock…), vodit će vas naši stručni nastavnici s dugogodišnjim iskustvom u predavanju i izvođenju klasične i popularne glazbe.

Prednosti individualne nastave

Za razliku od grupne nastave, u individualnoj (pojedinačnoj) nastavi instrumenta nastavnik se može potpuno posvetiti učeniku te učenje zadanog gradiva prilagoditi afinitetima, mogućnostima i potrebama polaznika.

Kroz kvalitetan i profesionalan rad nastojimo prenijeti vlastito znanje, ali i ljubav prema instrumentu jer smatramo da sve ono što glazbu čini dobrom i lijepom doista i oplemenjuje čovjeka, bilo izvođača ili slušatelja, bilo da se radi o klasičnoj glazbi ili nekom od žanrova popularne glazbe.

Teorija & praksa

Poznavanje glazbene teorije sastavni je dio bavljenja glazbom, tj. sviranja nekog glazbenog instrumenta. Ono uvjetuje lakše, brže i kvalitetnije učenje kao i dublje razumijevanje svih slojeva glazbenog djela bez obzira na vrstu, žanr ili stil. Individualna nastava tečajeva povezuje teoretska znanja s praksom, tako da se cjelokupno znanje dobiva na jednom mjestu – na nastavi instrumenta. Također, za one koji žele znati više nudimo i mogućnost upisa individualne nastave solfeggia i glazbene teorije kao posebnog predmeta.

Kontaktirajte nas i odgovorit ćemo na svako pitanje te osigurati kvalitetan razvoj Vašeg glazbenog znanja.

mob. 091 601 0474
tritonus.hr@gmail.com