Nastavnici

NASTAVNICI

KLAVIR
  • Neven Lujo je diplomirao klavir na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ljubomira Gašparovića. Ima višegodišnje iskustvo rada u privatnim i državnim glazbenim školama. Nastupao je samostalno i u različitim komornim sastavima izvodeći klasičnu i popularnu glazbu.
BAS GITARA
  • Mario Rašić je jedan od najpoznatijih hrvatskih basista. Stalni je član grupe „Goran Bare i Majke“.
    Studijski je kao i session glazbenik. U svojoj glazbenoj karijeri surađivao je sa velikim brojem renomiranih hrvatskih bendova i izvođača kao što su: Divas, Meritas, Natali Dizdar, Mayales, Elemental, Jacques, Bare i Plaćenici i mnogi drugi. Snimio je 14 studijski albuma sa raznim hrvatskim izvođačima i dva samostalna albuma (Milje, Balkan Zoo).
GITARA
  • Pavle Jovanović je završio studij gitare u Klagenfurtu. Sudjelovao je na brojnim seminarima, surađivao sa Hrvatskom glazbenom mladeži i svirao u raznim ansamblima u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.
  • Pavle Miljenović je završio studij jazz gitare na Kaertner Landeskonservatoriumu (Klagenfurt, Austrija) u klasi prof. Agostina Di Giorgia (USA). Prisustvovao mnogim seminarima svjetski priznatih glazbenika (Barry Harris, Jerry Bergonzi,..) i surađivao sa mnogim inozemnim i domaćim top glazbenicima (Joe Zawinul, Jeff Berlin, Matija Dedić,..). Ima višegodišnje pedagoško i sviračko iskustvo u raznim glazbenim stilovima.
SOLFEGGIO I GLAZBENA TEORIJA
  • Marko Fureš je diplomirao glazbenu teoriju na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Uz višegodišnji pedagoški rad i iskustvo, stalni je član mnogih pjevačkih zborova (Komorni zbor Ivan Filipović i Oratorijski zbor crkve sv. Marka Cantores Sancti Marci). Od 2013. godine radi kao profesor teorijskih predmeta na Glazbenoj školi u Novskoj.